Terug naar start

Stacaravan website Trudy  


(Reis-)verslagen zomer 2015

Stacaravan Trudy

Opknappen van de sta-caravan in 2014/2015.


Eind juli hadden we de stacaravan aan Mrc met zijn kinderen geleend.

Marc had de caravan van Trudy al eens eerder geleend en dit keer wilde hij het opnieuw. We waren er dit jaar ienige weken er voor zelf de eerste keer geweest en het onkruid stond wel een meter hoog. We hebben toen de hele week gewerkt om de boel weer toonbaar te maken.

Tijdens het verblijf van Merc zijn wij op zondag samen met Natasha bij Marc, Jim en Merel op bezoek geweest in Sirjansland. Na een relaxte morgen met koffie en gebak zijn we in de middag nog naar Westerschouwen geweest.

Na een gezamelijke rit met Marc vooropbereikten we de parkeerplaats in Westerschouwen, maar toen moesten we een zeer steile trap op om over het duin te kunnen komen. Dat was een hele klus voor Trudy die een paar ruststops moest inlassen. Uiteindelijk kwamen we aan het strand. Marc, zijn kinderen en Natasha en Martijn liepen door naar het water.Voor Trudy was het te zwaar en die bleef onder aan het duin op ons wachten. Trudy en ik zijn toen naar een strandpaviljoen gelopen (door het mulle zand!!). Ook merel bleek er genoeg van te hebben en bleef bij ons. Tenslotte hebben we tot de  terugkomst van de groep lekker n de zon van een drankje kunnen genieten.

Toen de groep weer kompleet was hebben we gezamenlijk in de zon een pizza gegeten.  Toen zat de dag er weer op en zijn we weer naar Gouda vertrokken. Ook de terugrit was spannend, daar we nu via Hellevoetsluis en via de dammen naar huis wilden rijden. Alles ging verder goed.Dat was het weer voor vandaag.

--

2015

Een middag Westerschouwen

Collage omgeving Sirjansland in de afgelopen periode (2014- 2016)

Op Schouwen toen het  het mooi weer was….